Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 3 Ağustos 2023 182 Görüntüleme

ANALİG MASA TENİSİ YARI FİNAL MÜSABAKALARI ELAZIĞ’DA

Anadolu Yıldızlar Ligi faaliyet programı çerçevesinde, Şehrimiz ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Analig Masa tenisi yarı final müsabakaları, 15 ilden( Batman Mardin Gaziantep Iğdır Hakkari Bitlis Bingöl Van Diyarbakır Malatya Şırnak Muş Tunceli Ağrı Şanlıurfa) 11 Kız, 12 Erkek takım toplamda 69 sporcunun katılımıyla Osman Bayraktar Sezonu Masa Tenisi Yarı Final Müsabakaları, Yakup Kılıç Spor Salonunda 6-8 Ağustos tarihleri arasında Ev Sahibi olarak tüm sporcu ve antrenörleri ağırlıyoruz.

Harput’ta Saygı Yürüyüşü ile başlayacak olan programın ardından takip eden günlerde 6-8 Temmuz tarihleri arasında da yarışmalar gerçekleştirilecek.

Müsabakaya dair açıklamalarda bulunan İl Müdürü Abdulsamet Eren; Öncelikle Aziz Şehir Elazığ’a gelen bütün kafilelerimize hoş geldiniz diyorum. ilimizde yapmış olduğumuz sportif müsabakalardan dolayı mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Bu sezonda İl Müdürlüğü olarak en iyi şekilde üstümüze düşeni yapmaya her zaman hazırız. Analig Faaliyet takviminde yer alan ve şehrimiz ev sahipliğinde yapılacak olan Masa Tenisi Yarı Final müsabakalarıyla faaliyetlerimize devam ediyoruz.

Harput’ta düzenlediğimiz Maraş depreminde vefat eden Gençlik ve Spor personellerimizin anısına saygı yürüyüşü ile müsabakaları başlatıyoruz. Bu vesileyle de Şehrimize gelen tüm sporcu ve antrenörlere hoş geldiniz diyor, müsabakalarda başarılar diliyorum, Tüm hemşehrilerimizi müsabakalara davet ediyorum, ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com