Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 11 Ağustos 2023 324 Görüntüleme

TÜÇSAD HAFİF SEVİYELİ AKREDİTE EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Tüsçad Elazığ Şubesi Afad işbirliği ile Hafif Seviyeli Akredite Eğitimlerini tamamladı.Tüçsad Elazığ Yönetiminden yapılan açıklamada Afad işbirliği ile alınan eğitimlerle  Tüsçad Elazığ Şubesi olarak Elazığ’da  bir ilki gerçekleştirdiklerini,bu eğitimlerle ülke genelinde de büyük bir katkı sağlanacağı ifade edildi.Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Tüsçad Elazığ Şubesi Olarak Kurmuş Olduğumuz Afet Timi, Afad Aracılığıyla Planladığımız Hafif Seviyeli Akredite Eğitimini Başarıyla Tamamlamış Bulunmaktayız.
Aldığımız Eğitimin Hem İlimize Hem de Ülke Geneline Katkısı Olacağı İnancındayız.
6 Şubat 2023 Tarihinde 11 İlimizde Yaşanan Ve Yüzyılın Felaketi Olarak Adlandırılan Deprem Sivil Toplum Kuruluşların Önemini Bir Kez Daha Ortaya Koymuştur.
Tüsçad Elazığ Şubesi Ve Bir Sivil Toplum Kuruluşu Olarak Üstümüze Düşen Görevlerin Bilincindeyiz Ve Bu Doğrultuda Faydalı Eğitimlerle Ülkemize Katkı Sağlayacağımıza İnanıyoruz.
Afadla Olan İşbirliğimiz Sayesinde Alacağımız Bir Çok Eğitimle Tüsçad Elazığ Şubesi Olarak İlimizde Bir İlke İmza Atacağız.
Afad Bünyesindeki Eğitimcilerimize Ve Emeği Geçen Herkese Ekibimize Verdikleri Katkıdan Dolayı Teşekkür Ederiz
Tüsçad Elazığ Şubesi Afet Timinde Gönüllü Olarak Eğitim Alan Tüm Arkadaşlarımıza Şükranlarımızı Sunarız.
‘Toplumun Faydasına Olan Her Eğitime Hazır Olduğumuzun Bilinmesini İstiyor, Verilen Her Eğitimin Bizim İçin Değerli Olduğunu Vurgulamak İsteriz’.
Sloganımız; bizde İyiliğe Gönüllüyüz…
Tüsçad Elazığ Şubesi Yönetimi ”


 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com