Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 15 Ağustos 2023 176 Görüntüleme

4 SPORCU MİLLİ TAKIMDA

 

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu 2023 yılı faaliyet programında yer alan Bocce Volo Atış Oyunları Türkiye Şampiyonası Mersin’de gerçekleştirildi.

İlimizi temsil etmek üzere şampiyonaya katılan Elazığlı sporcularımız şampiyonayı, Yusuf Demirtaş Türkiye İkincisi, Selçuk Can Kuşak Türkiye Üçüncüsü, Ahmet Karakaş Türkiye Birincisi olarak tamamladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından 8-11 Ağustos atarihlerinde düzenlenen  Bocce Volo Atış Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil etmek üzere Mersin’e giden sporcularımız büyük ve önemli dereceler yaparak Milli takıma girmeye hak kazandılar. Elazığ Gençlik ve Spor Kulübümüz Bocce Takım Sporcularımız tüm profesyonel liglerde olmaya devam ediyor. Sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ederiz” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com