Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SPOR 16 Ağustos 2023 305 Görüntüleme

ELAZIĞDA CİMNASTİKTE BİR İLK

 

Türkiye Artistik Cimnastik Analig müsabakaları Mersin’de gerçekleştirildi. İlimizde bir ilk olarak Gençlik ve Spor Kulübü takımı Cimnastikte Türkiye Finallerine kaldı.

Türkiye Artistik Cimnastik Analig müsabakaları Mersin’de gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen şampiyonada  Elazığda ilk defa bir takım Cimnastikte Türkiye Finallerine kalarak Gençlik ve Spor Kulübü takımı Türkiye 9. su oldu. Böylelikle hem ilimizde bir ilke imza attılar hemde  Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.

ilimizi temsil etmek üzere müsabakaya katılan Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları;  Aydın Çağan Ateş 32., Yağız Yıldız 37. ve Kerem Çağlı 38. olmuştur. Cimnastik İl Temsilcisi Ahmet Polat, Erkek takımı Antrenörü Fuat Fırat Ünlü, Kızlar Takımı antrenörü Yurdagül Yıldırım.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ Mersin ilinde gerçekleştirilen  Türkiye Artistik Cimnastik Analig müsabakalarına katılan Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımız ve antrenörleri verdikleri mücadele donucu ilimizde bir ilke imza atarak bizleri yürekten sevindirdi. Gerçekleştirilen şampiyonada Kulübümüz sporcuları 12 takım içerisinde 9. olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandılar. Sporcularımızı ve Antrenörlerini tebrik ediyor finallerde başarılar diliyoruz. Ayrıca büyük emek veren İl temsilcimiz Ahmet Polat’a da ayriyeten teşşekkür ediyoruz ” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com