Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 16 Ağustos 2023 364 Görüntüleme

KURSDER BAŞKANI AKSU:EĞİTİMLE ALAKALI SORUNLARIMIZ BİR BİR ÇÖZÜLÜYOR

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, liselerde sınıf tekrarının olmamasından kaynaklı sorunların gündemlerinde olduğunu şeklindeki açıklaması sonrasında bir değerlendirmede bulunan Elazığ  Kursder Başkanı Veli Aksu, kararları memnuniyetle karşıladıklarını  belirtti.  Daha önce bu teklifleri Milli Eğitim Bakanlığı’na sunduklarını ifade eden Aksu, bu uygulama ile  devamsızlığın önüne geçileceğini ve   yaygınlaşan merdiven altı kursları için de önlemlerin alınacağını ifade etti..

Aksu Açıklamasına şöyle devam etti:

”Ticaret odasında 2018-2022 yılları arasında ETSO Eğitim komitesinde ve sonrasında bireysel olarak Eğitim öğretim sistemindeki sorun ve çözüm önerilerimizi hazırladığımız dosyaları TOBB Eğitim sektörel meclisi adına katıldığımız Milli Eğitim Çalıştay ve istişare toplantılarında,, MEB Sayın Ziya Selçuk, Mahmut Özer ,Sayın Yusuf Tekin bakanlarımıza daha önce de iletmiştik.

Son olarak açıklama yapan Milli Eğitim Bakanımızın söylemlerinden memnuniyet duyuyoruz. Bu kararla devamsızlık sorunu sona erecek. Öğrenciler öğretimin yanında eğitimi de alamıyordu. Sınıf tekrarı  yaygınlaşan merdiven altı kurslar için de tedbirler alınacak. Bütüm bu kararları memnuniyetle karşılıyor, Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Eğitimle alakalı sorunlarımız hamdolsun bir bir çözülüyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com