Ana Sayfa GÜNDEM 17 Ağustos 2023 184 Görüntüleme

ELAZIĞ DA YENİ BRANŞTA BİR İLK

 

25-30 Temmuz tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde Milli Birlik Türkiye Çim Hokey Şampiyonası gerçekleştirildi.

Çim Hokey branşı ilimize yeni kazandırlan bir branşken gerçekleştirilen şampiyonaya şehrimizi temsilen Gençlik ve Spor Kulübü Çim Hokey takımı, Hokey İl Temsilcisi ve Takım Antrenörü olan Ali Cem Yıldırım katılım sağladı. Şampiyonada büyük bir başarı elde eden sporcu  Musa Efe İçen U15 Milli Takıma’a davet edildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ Şehrimize kazandırdığımız Çim Hokey branşında ilk müsabakaya katılan Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Musa Efe İçen Milli Takıma davet edildi. Şehrimizde yeni bir branş olması ve ilk yapılan müsabakada Milli Takıma sporcumuzun seçilmesi bizleri çok gururlandırdı. böylesi bir başarı Hem şehrimizin hem de bizlerin açısından büyük önem arz etmekte. Bu yıl birçok branşta Milli Takıma sporcu gönderdik. Öncelikle bu başarıyı ilimize ve bizlere kazandıran sporcumuz Musa Efe İçen’i ve yine bu başarıda en büyük emeği olan Hokey İl Temsilcisi ve Takım Antrenörü Ali Cem Yıldırım’a teşekkür ve tebrik ediyor başarılar diliyoruz” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com