Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 19 Ağustos 2023 285 Görüntüleme

BAŞKAN DOĞAN’DAN ÇALIŞANLARI SEVİNDİREN MÜJDE: ”EN DÜŞÜK PERSONEL MAAŞI 22 BİN TL OLMUŞTUR”

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şubesi, Belediyelerdeki Toplu İş Sözleşmelerine devam ediyor. Elazığ Belediyesi ile başlayan, Ağın, Arıcak, Alacakaya ve Yurttaşı Belediyesi ile devam eden Toplu iş sözleşmesi bugün de Mollakendi Belediyesi ile imzalandı.

MOLLAKENDİ BELEDİYESİ’NDEN BİR İLK!

Mollakendi Belediyesi’nden Bir İlk ! En Düşük Personel Maaşı 22 bin TL oldu. .  Belediye başkanı Mehmet Enis doğan hizmetlerine bir müjde daha ekledi her defasında işçinin emeğin, alın terinin yanında olan Elazığ’da ilk kez belediyeler arasında en düşük maaşı 22 bin TL olarak belirledi . Hizmet iş 2 başkanı Gökhan Arpa ile protokol sözleşmesi imzalayan başkan yaptığı açıklamada” Dünyanın en kutsal emeği alın teridir . Alın teri döken her işçimize hayırlı olsun diliyorum dedi !Beldemizin gelişerek modern bir görünüme kavuşmasında önemli katkıları olan ve bu anlamda Mollakendi Belediyesi ailesinin fedakâr neferleri olan personelimizi enflasyona ezdirmeyecek yüksek bir oranda zam yaptık. Yapılan Toplu İş Sözleşmesinin Hizmet-İş Sendikasına ve çalışanlara hayırlı olmasını diliyorum. Mollakendi Belediyesi’nin hizmetlerini artırarak devam edecektir” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com