Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 24 Ağustos 2023 992 Görüntüleme

Milletvekili Erol’dan Helin’e Tebrik ve Destek Telefonu

 

Tunceli Çemışgezek’in Kıraçlar köyünde tarla süren Helin Ekici, “hanımağa” olarak nam saldı.

YKS’den 490 puan alıp tıp fakültesini kazandı. “Doktor olmak çocukluk hayalimdi. Bu daha başlangıç! Başarılarımı devam ettireceğim” sözleriyle Türkiye’de gündem olan Helin’e ilk tebrik telefonu Milletvekili Erol’dan geldi…
Tunceli’nin Kıraçlar köyünde birçok dezavantaj ve zorluğa rağmen YKS’den 490 puan alarak tıp fakültesini kazanan Helin Ekici’yi CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol arayarak tebriklerini iletti.

HELİN’E BURS MÜJDESİ
Milletvekili Erol, tebriklerini iletmesinin yanında Helin’e bir de burs müjdesi verdi. Erol, Helin’e telefonunu kaydetmesini ve herhangi bir ihtiyacı olması halinde kendisine ulaşmasını söyleyerek görüşmesini sonlandırdı.

“BÜYÜK BİR GÜÇ VE MOTİVASYONA KAVUŞTUM”
Erol’dan gelen telefonun kendisini ve ailesini çok mutlu ettiğini belirten Helin Ekici, zorlu bir süreçte gelen bu desteğin çok önemli olduğunu ve kendisine çok büyük güç ve motivasyon sağladığını belirterek Milletvekili Erol’a teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com