Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 25 Ağustos 2023 786 Görüntüleme

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Elazığ’da STK’larla Buluştu

Elazığ’a gelen HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, STK temsilcileri ile bir araya geldi.

HÜDA PAR Mersin Milletvekili şehrin sorunlarını STK temsilcileri ile istişare ederek çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Dinç, “Elazığ’ımızın sorun ve sıkıntıları ile ilgili istişarelerde bulunacağız varsa memleketimizin sorunları, sıkıntıları bunlarla ilgilenmek için çalışma yapacağız. Ben Mersin milletvekiliyim ancak biz şuna inanıyoruz halkımız bizi vekil seçti bize bir mesuliyet yükledi sadece Mersin değil, Edirne’den Kars’a Sinop’tan Hatay’a Türkiye’nin dört bir yanında memleketimizin nerede bir sorun sıkıntısı varsa biz bunlarla canla başka ilgileneceğiz, dinleyeceğiz” dedi.

STK platformu dönem sözcüsü Heybet Öztekkeli ise açıklamasında “HÜDA PAR Mersin Milletvekili Sn. Faruk Dinç’in bizleri ziyaret etmesi, Elazığ’ımızın sorunlarını dinlemesi bizi çok memnun etmiştir. Bizim amacımız gereken mercilere sorunları iletip şehrin ufukunu açmak ve STK’lar olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmektir. Ziyaretleri için sayın vekile teşekkür ederiz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com