Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 28 Ağustos 2023 215 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ NAZIRLI, TÜM ELAZIĞ MUHTARLAR FEDERASYONU İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Tüm Elazığ Muhtarlar Federasyonu ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Milletvekili Nazırlı gerçekleştirilen toplantıda; “Vatandaşlarımızın mağduriyetini en hızlı şekilde gidereceğiz” dedi.
Dün sabah saatlerindeTüm Elazığ Muhtarlar Federasyonuyla bir araya gelen Milletvekili Nazırlı bugün de Tüm Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ayhan Atlan ve federasyona bağlı olan dernek başkanı ve üyeleriyle bir araya gelip istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Milletvekili Nazırlı toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada vatandaşların mağduriyetinin en hızlı şekilde gidereceklerine dikkat çekerek; “Kısa bir zaman önce Bakanımız Mehmet Özhaseki ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdik ve buna ek olarak ta ben mahallelerinizde ki sıkıntılarınızı sorunlarınızı not alacağım yapabileceğimiz şeyleri sizlerle görüşüp bu yönde adım atmak için gayret göstereceğiz. Gümüşkavak ve Aksaray Mahallelerinde ihaleye çıkıyoruz. Karşıyaka Mahallesinde yürütülen projenin bitirilip ihaleye çıkıyoruz, bunların yanı sıra Yemişlik ve Güneykent Mahallelerinde iş yerlerimizin ihalelerini gerçekleştireceğiz ve vatandaşlarımızın mağduriyetini en hızlı şekilde gidereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com