Ana Sayfa GÜNDEM 29 Ağustos 2023 152 Görüntüleme

BAŞKAN KANGAL’DAN “30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI” MESAJI

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Kangal mesajında:

“30 Ağustos Zaferi, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren ve mücadele etmelerini sağlayan bir zafer olmuştur.Milletimiz her türlü yokluğa, imkânsızlığa ve zorluğa rağmen özgürlük mücadelesinden vazgeçmemiş, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde,  vatanına ve bayrağına canı pahasına sahip çıkmıştır.

Bu şanlı 30 Ağustos Zaferi; 1071’in Ağustos’unda Sultan Alparslan’ın bize vatan kıldığı Anadolu’da, ilelebet var olacağımızın yedi düvele karşı bir kez daha ilanıdır.

Bu inançla, dün olduğu gibi bugün de vatanımızın huzur ve güvenliği için canla başla mücadele eden, bu uğurda kanlarını ve canlarını feda eden Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, saygı, şükran, rahmet ve minnetle yad ediyorum.” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com