Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 1 Eylül 2023 970 Görüntüleme

TÜMKİAD, ELAZIĞ İÇİN YENİ YATIRIMLAR YAPACAĞININ SİNYALİNİ VERDİ

TÜMKİAD, ELAZIĞ İÇİN YENİ YATIRIMLAR YAPACAĞININ SİNYALİNİ VERDİ

Elazığ TÜMKİAD (Tüm Kalkınma İşadamları ve Girişimciler Derneği) İl Başkanı Osman Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz’la önemli bir toplantıda buluştu.

 

Toplantının ana gündemi, kentteki iş adamlarını yakından ilgilendiren 13. Teşvik programının detayları, uygulama süreci ve getireceği potansiyel faydalar oldu.

Özçelik, toplantının ardından yaptığı açıklamada, TÜMKİAD olarak Elazığ’da yeni projelerle marka olma hedeflerinin altını çizdi. “Güç birliği yaparak, yepyeni projelere hep birlikte imza atacağımıza inanıyorum. Ortaklık kültürünün gelişmesinde büyük gayret gösteren Özçelik TÜMKİAD ailesi olarak, birlikte yepyeni projelere imza atma konusundaki kararlığımızı vurgulamak istiyorum. Özellikle Elazığ’ımıza değer katacak projelerde üyelerimizle iş birliğimizi artıracağız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com