Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SİYASET 1 Eylül 2023 893 Görüntüleme

YRP İL BAŞKANI ATEŞ : ”ESNAFIMIZ İŞ YAPAMAZ HALE GELMİŞ”

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Tarihi Kapalı Çarşı Esnafını ziyaret ederek sorun ve önerilerini dinledi.
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ateş Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kapalı Çarşı Esnafını ziyaret ederek, Esnafların sorunlarını ve önerilerini dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.


Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan İl Başkanı Ateş;
”Görüyoruz ki Esnafımızın durumu içler acısı, hareketliliğin zirvede olması gereken kapalı çarşıda esnafımız iş yapamaz bir duruma gelmiş, siftah dahi yapamayan esnaflarımızla karşılaşıyoruz. Halkımızın ekonomik anlamda zor durumda olduğunun farkındayız. Temel gıda ürünlerini dahi almakta zorlandığını, nüfusun önemli bir kısmının yoksulluk değil, açlık sınırının altında bir gelirle yaşama mücadelesi verdiği bir dönemdeyiz.
Akaryakıta yapılan yüksek zamlarla ÖTV ve vergilere yapılan zamlarla vatandaşlarımız dahi artık karnını dahi doyurmakta zorluk çekerken elbette ki esnafımızda iş yapamamaktadır. Esnafımız ve vatandaşlarımız merhum Erbakan Hocamızın hizmetlerini ve işçimize, memurumuza, emeklimize, çiftçimize verdiği zamlara hatırlatarak tekrardan Milli Görüş iktidarını beklediklerini ifade ediyorlar.”Şeklinde açıklamalarda bulunan Başkan Ateş Memur Maaşlarına Yapılan Zamlar İle İlgilide açıklamalarda bulundu, İl Başkanı Ateş;
Memur maaşlarına 2024 yılı için 2024 yılı için yüzde 15+10 2025 yılı için yüzde 6+5 artış yapılacağı açıklandı.
Merkez Bankası’nın 2024 yılı enflasyon tahmininin dahi yüzde 33, 2025 yılı tahmininin ise yüzde 15 seviyesinde olduğu bir ortamda bu son derece düşük artış oranı büyük hayal kırıklığına yol açmıştır. Önümüzdeki iki yılda da yoksulluğa mahkum edilen milyonlarca memurumuz, Merhum Erbakan Hocamız’ ın Başbakan olduğu dönemdeki maaş zamlarını hatırlıyor ve Milli Görüş ruhuna hasret duyuyorlar, dolayısıyla Esnafımızda, Memurumuzda, İşçimizde, Emeklimizde Çiftçimizde her kesimden vatandaşımız Milli Görüş iktidarını hasretle bekliyorlar.
Şeklinde açıklamalarda bulunurken Milletimizin derdiyle dertlenip onların çalışmak bizim boynumuzun borcudur dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com