Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 3 Eylül 2023 364 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA GÜZELLİK FUARI AÇILDI

Elazığ’da Güzellik Fuarının Açılışı yapıldı. Berberler Ve Kuaförler Esnaf Odası’nın açtığı fuar 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak. 60’ın üzerinde firmaya ev sahipliği yapılan fuarda uzman eğitmenler tarafından eğitimlerin yanı sıra güzellik sektöründeki cihazlara da uygun fiyata ulaşılabilecek.

Elazığ Berberler Ve Kuaförler Esnaf Odası tarafından Güzellik Fuarının açılışı yapıldı. Fuara Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Milletvekili Erol Keleş’,Siyasi Parti Temsilcileri, Oda ve Dernek Başkanları, davetli firmaların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ahmet Tevfik Ozan Kongre ve Fuar Merkezi’nde açılan fuar; 3-5 Eylül tarihlerinde Elazığ ve çevre illerden gelen vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Fuara 60’ın üzerinde firma katılım sağlarken alanında uzman kişiler tarafından dudak vitamini, gelin ve düğün makyajı, cilt bakımı, cihazların kullanımı gibi birçok alanda eğitimler verilecek.

Fuar Sabah 10:30 akşam 20:00 saatleri arasında açık olacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com