Ana Sayfa GÜNDEM 6 Eylül 2023 573 Görüntüleme

AVRUPA KİCK BOKS ŞAMPİYONASINDA DÜNYA DERECESİ

Dünya KİCK BOKS Federasyonu Başkanlığı 2023 yılı faaliyet programında yer alan Gençler, Yıldızlar, Minikler Avrupa KİCK BOKS Şampiyonası gerçekleştirildi.

25 Ağustos- 3 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Gençler, Yıldızlar, Minikler Avrupa KİCK BOKS Şampiyonası’nda ilimizi ve ülkemizi temsilen Antrenörleri Zülfü Topuz ve Mustafa Karadağ ile birlikte sporcularımız Yusuf Eren Yıldırım, Orhan Bulğak ve Deniz Şengür katılım göstererek ilimize ve ülkemize önemli dereceler kazandırdılar. Full Contact branşında şampiyonaya katılan sporculardan Yusuf Eren Yıldırım2. , Orhan Bulğak ve Deniz Şengür 3. olarak müsabakayı tamamladılar.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ Hem ilimizi hem de ülkemizi temsil etmek üzere İstanbul’da gerçekleştirilen Gençler, Yıldızlar, Minikler Avrupa KİCK BOKS Şampiyonası’na katılan sporcularımız ve antrenörlerimiz önemli başarılar elde ederek bizleri çok mutlu ettiler. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi yürekten tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com