Ana Sayfa GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 12 Eylül 2023 206 Görüntüleme

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, TÜM ELAZIĞ MUHTARLAR FEDERASYONU AYLIK İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Tüm Elazığ Muhtarlar Federasyonu Aylık İstişare Toplantısı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın katılımı ile yapıldı

Tüm Elazığ Muhtarlar Federasyonu geleneksel hale gelen aylık istişare toplantılarını sürdürüyor.

En son gerçekleştirilen toplantıya Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da katılarak, muhtarların taleplerini dinledi.

Elazığ Tüm Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ahmet Ayhan; Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın daima yanlarında olduğunu belirterek, Belediye’nin altyapı çalışmalarının şehrin her noktasında yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade etti. Ayhan, “Muhtar arkadaşlarımızla, Belediye Başkanımızla ilimizde ve mahallerimizde olan sorunları tabi çözme noktasında tabi çok odaklı çalışmalar oluyor ama bir alt yapı çalışması var gerçekten çok ciddi bir iş. Borularımızın alt yapı kanalizasyon ekiplerimiz yoğun bir şekilde ilimizin belirli bir kısmında çalışıyor. Ulukent’te de yoğun bir şekilde bütün sokaklarımızda çalışmalar var” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Muhtarların kendileri için oldukça önemli olduğunu belirterek, muhtarlar ile gerçekleştirdikleri toplantıların şehrin gelecek planlamalarını olumlu yönde etkilediğini söyledi. Şerifoğulları, “Bugün Ulukent Mahallemizin, Ulukent başkanlığımızın ev sahipliğinde muhtarlarımızla bir araya gelip şehrimizin sorunlarını, şehrimiz için yapmış olduğumuz çalışmaları bundan sonraki süreç içerisinde planladığımız çalışmaların hayata geçebilmesi adına bir istişare toplantısı yapıyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com