Ana Sayfa GÜNDEM 12 Eylül 2023 203 Görüntüleme

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus BAL: KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZ BÜYÜYEREK DEVAM EDİYOR

9 Eylül 2023 tarihinde büyük bir katılımla İl Kongresini gerçekleştirdiklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, “14 ve 28 Mayıs tarihlerinde başlayan kutlu yürüyüşümüz çığ gibi büyüyerek devam ediyor. Hedefimiz ‘Üretken Belediyecilik’ vizyonu ile Elazığ merkez ve tüm ilçelerimizi üç hilalin adil, şeffaf ve insan odaklı hizmetleriyle buluşturmaktır” dedi.

54 YILLIK MÜKTESEBATA YAKIŞIR KONGRE

09 Eylül 2023 tarihinde 14’üncü il kongresinin Milliyetçi Hareket Partisi’nin 54 yıllık müktesebatına uygun olgunluk ve sağduyu içerisinde gerçekleştirdiklerini belirten MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, “54 yıl önce başlayan bu kutlu davanın neferleri artık salonlara sığmamaktadır. İl Kongremiz de tıpkı ilçe kongrelerimizdeki heyecan ve inanmışlık içerisinde yapılmıştır.

MHP İl Başkanı olarak öncelikle yürütmekte olduğum bu şerefli görevin onurunu ve gururunu bana bir kez daha yaşatan Türk Dünyası Bilge Lideri MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeliye bir kez daha teşekkür ediyor en derin muhabbet ve hürmet ile ellerinden öpüyorum. Desteklerini esirgemeyen Sayın Vekilimiz Semih Işıkver başta olmak üzere Partimizin tüm teşkilatlarına ve Ülküdaşlarıma en derin şükranlarımı sunuyorum.

Bizler bugün bir siyasi partinin il yönetimine değil, Anadolu’daki son bağımsız Türk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti için ayaktayız. Bu Aziz Vatanın sonsuza kadar yaşaması için hayatın her alanında Türk Milliyetçiliği fikriyatını hakim kılma mücadelesi veren ve çıkış noktası Tanrı Dağı olan bir teşkilatın neferleri olarak buradayız.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Türk düşmanlarının çabalarına, satılık anket şirketlerine ve tüm ayak oyunlarına rağmen yüzümüzün akıyla seçimlerden çıktık. Oyunları bozduk, oyuncuları bozguna uğrattık. Bunu hep birlikte başardık. Şimdi önümüzde 2024 yerel yönetim seçimleri var. Hedefimiz ‘Üretken Belediyecilik’ vizyonu ile Elazığ merkez ve tüm ilçelerimizi üç hilalin adil, şeffaf ve insan odaklı hizmetleriyle buluşturmaktır. Bu doğrultuda kutlu yürüyüşümüz başlamıştır” dedi.

TÜM HALKIMIZA VE ÜLKÜDAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

MHP Elazığ İl Başkanı 14. İl Kongresinin çok coşkulu ve yüksek bir katılıma yapıldığına dikkat çekerek, “İl Kongremizde bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan, Isparta Milletvekilimiz Sn.Hasan Basri Sönmez’e, Elazığ Milletvekilimiz Sn.Semih Işıkver’e, Ak Parti Milletvekimiz Sn. Mahmut Dırvan Nazırlı’ya, MYK Üyelerimiz Sn.Alper Erdem ve Sn.Eyüp Gönültaş’a, Sivrice Belediye Başkanımız Sn.TurgayGündoğan’a, Ağın Belediye Başkanımız Sn.Ali Uslu’ya, Tunceli İl Başkanımız Sn.Melike Gökalp,’e, Malatya İl Başkanımız Sn.Gökhan Gök’e, Batman Merkez İlçe Başkanımız Sn.CahitSevim’e, Merkez İlçe Başkanımız Vahit Erkan’a, Ülkü Ocakları Başkanımıza, KAÇEP Başkanımız, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyelerimize, Sendika ve Bağlı Yan Kuruluş Başkanlarımıza, Kongre Divan Üyemiz THE Başkanı Sn.Mevlüt Eflatun’a, çevre il ve ilçelerden gelen Parti yöneticilerimize, İl ve İlçe Yöneticilerimiz ve partimizin tüm teşkilatlarında görev alan Ülküdaşlarım ile tüm katılımcılara teşkilatlarımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Öncelikle emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımızdan Allah razı olsun. Mazlumların kurtuluşu insanlığın huzuru için Cihan Mülkün Mülk TÜRK’ün olsun. Tanrı TÜRK’ü korusun… Ne Mutlu Türküm Diyene…”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com