Ana Sayfa ASAYİŞ, GÜNDEM 13 Eylül 2023 493 Görüntüleme

JANDARMA EKPİLERİ TARAFINDAN OKUL ÇEVLERİNE YOĞUN DENETİM

2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte okul çevrelerinde yoğunluk meydana geldi. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı bölgede huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik yoğun çalışma başlatıldı.                                 “Türkiye , Huzur,  Güven” adı altında başlatılan uygulamalarda Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetime tabi tutuldu.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede:

“Bölgede huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında öğrencilerimizin güvenli bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri amacıyla Türkiye  Huzur ve  Güven Uygulaması icra edilmiştir.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca uygulamaya (72) ekip ile (467) personel katılmış olup uygulama sonunda sorumluluk sahamızda bulunan (112) okul çevresi denetlenmiştir.

Ayrıca yapılan denetimlerde (3.425) şahıs, (93) okul servisi, (17) metruk bina, (13) içkili yer, (40) büfe, (55) park/bahçe ve (167) kahvehane denetlenmiştir.

Uygulama eğitim ve öğretim boyunca devam edecektir.” denildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com