Ana Sayfa ASAYİŞ, GÜNDEM 25 Eylül 2023 282 Görüntüleme

HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ 3 KİŞİ YAKALANDI

Elazığ’da Hankendi Köyü’nde yapılan operasyonla 3 kişi hırsızlık yaptığı gerekçesi ile tutuklandı.

Elazığ  Hankendi Köyü Sınırları içerisinde bulunan Çiftlikte hırsızlık olayı ihbarı alan Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve İl Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olaya karışan 3 kişiyi çaldıkları malzemelerle birlikte yakaladı.

Hırsızlık olayının aydınlatılması amacıyla Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve İl Merkez İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar ve araştırmalar sonucunda hırsızlık olayını M. K., H.Ü., S.K. ve Ş.D. isimli şüphelilerin gerçekleştirdiği tespit edilerek yapılan operasyon sonucunda yakalandı.

Şüphelilerlerin ev ve depolarında yapılan arama sonucunda çalınan malzemeler ele geçirilerek Cumhuriyet Savcısının talimatı ile sahibine teslim edildi. M. K., H.Ü., S.K. isimli şüphelilerin, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildikten sonra çıkarıldığı mahkemece   tutuklanarak Elazığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com