Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 26 Eylül 2023 325 Görüntüleme

Yıldırım: “Tüm seçim bölgelerinde iddialıyız”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde tüm seçim bölgelerinde iddialı olduklarını belirterek; “Herkesin amacı kendi partisi için sandıklardan en iyi sonucu, en iyi oy oranını almak olacak. Kim kendisini daha iyi anlatır, kim daha güçlü ve halkın gönlüne giren bir çalışma yaparsa o da ortaya konacak. İnşallah süreç hayırlı bir şekilde tamamlanır.” dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın katıldığı ortak canlı yayında güncel konular ve 31 Mart’ta yapılacak seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için hazırlık süreci içerisinde olduklarını ifade eden Yıldırım, her zaman sahada ve vatandaşlarla iç içe olduklarını belirterek, yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini vurguladı.

Tüm seçim bölgelerinde iddialı olduklarını belirten Yıldırım; “10 ilçe, 9 belde başkanlığı ve Elazığ adına bu organizasyonu üstlenen Elazığ il teşkilatımız hem belediye başkanları, hem meclis üyeleri, hem de İl Genel Meclisi üyelerinin belirleneceği seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ana Kadememiz, Merkez İlçemiz, Kadın ve Gençlik Kolları başkanlığımız sahada aktif bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bununla alakalı bütün teşkilatlarımızı koordine etmek üzere vazifelenecek Seçim Koordinasyon Merkezimiz ve bu merkezimizin başkanı inşallah belirlenen takvimde netleşecek. Elbette her siyasi parti gerçekleşecek seçim ne seçimi olursa olsun onu kazanmak üzere, oradan başarı elde etmek üzere kurulmuştur. Herkesin amacı kendi partisi için sandıklardan en iyi sonucu, en iyi oy oranını almak. Kim kendisini daha iyi anlatır, kim daha güçlü ve halkın gönlüne giren bir çalışma yaparsa ipi o göğüsleyecek. İnşallah süreç hayırlı bir şekilde tamamlanır.” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin Elazığ’da, kurulduğundan bu yana bölgesinde en yüksek desteği aldığını anımsatan Başkan Yıldırım; “2002’den bu yana yapılan tüm seçimlerde şehrimizde lider konumundayız. Dolayısıyla bütün seçim bölgelerinde iddialı ve en güçlü parti konumundayız. Genel Merkezimizden gelen talimatlara uygun olarak en sevilen, halk tarafından en çok beğenilen, gönlünde hizmet aşkı olan adayları belirleme noktasında etkin çalışmalar yapıyoruz. İnşallah en doğru adaylarla seçime girerek tüm seçim bölgelerinde AK Parti Belediyeciliğini şehrimizin her yerine ulaştıracağız.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com