Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 28 Eylül 2023 298 Görüntüleme

Açıkkapı;Elazığ’a hizmet noktasında gerek Bakanlıklarla, gerekse kurumlarla temasımızı sürdüreceğiz.”

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunları dinledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, gerek Ankara’da gerek Elazığ’da ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Açıkkapı bu kapsamda 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Gazi Caddesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Ejder Açıkkapı, vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek, onların talep ve önerilerini dinledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı yaptığı açıklamada; “Hemşehrilerimizden gelen talepleri dinliyor, bunları ilgili makamlara iletiyoruz. Bizler , şehrimize hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katacak, yorulmayacak, yılmayacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Türkiye yüzyılının parlayan yıldızı aziz şehrimiz Elazığ olacak. Bu süreçte lideri Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman ve her yerde sahip çıkan, bizleri bu yolda yalnız bırakmayan aziz şehrimin yiğit insanlarına şükranlarımızı sunuyorum. ” dedi.

1 Ekim Pazar Günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yeni yasama yılına başlayacağını hatırlatan Açıkkapı; “Biliyorsunuz, TBMM’de yeni yasama yılımız başlıyor. Ankara’da AK Parti Milletvekillerimizle güzel çalışmalar yapmaya devam edecek, şehrimize değer katma gayretimizi sürdüreceğiz. Bu şehrin güzel insanlarına layık olmaya çalışıyoruz. Allah, bizleri sizlere mahcup etmesin. Cumhurbaşkanımız, Liderimizin dediği gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Elazığ’a hizmet noktasında gerek Bakanlıklarla, gerekse kurumlarla temasımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com