Ana Sayfa GÜNDEM 2 Ekim 2023 290 Görüntüleme

TAŞKIN: “BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BAŞARILI BİR AKADEMİK YILI GERİDE BIRAKTIK”

Fırat Üniversitesinin 2023-2024 Akademik Yılı açılışı münasebetiyle Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın yazılı bir açıklamada bulunarak dilek ve temennilerini ifade etti.

Şube Başkanı Taşkın, “Birlik ve beraberlik içinde başarılı bir akademik yılı geride bıraktık. 2023- 2024 Akademik Yılının ilk günü olması münasebetiyle duymuş olduğum mutluluğu tüm Fırat Üniversitesi camiasıyla paylaşıyorum. Yeni akademik yılın şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Elazığ’daki Yükseköğretim kurumları, 11 Nisan 1975’te Fırat Üniversitesi adıyla faaliyete başladığı günden itibaren özelde ; ilimize ve bölgemize, genelde; ülkemize ve tüm dünyaya ışık tutan çalışmalara imza atmıştır. Her geçen yıl başarı sıralamasını yükselten ve dünyanın saygın üniversiteleri arasında olma yolunda hızla ilerleyen ve 2021 yılında YÖK tarafından Türkiye’nin en iyi üniversitelerinin yer aldığı “Araştırma Üniversitesi” seçilen Fırat Üniversitesi yüzbinlerce mezunuyla ülkemizin gelişmesine katkı sağlayarak, insan kaynağının yetiştirilmesinde büyük hizmetleri bulunduğunu belirten Taşkın, bu gelişimin 2023- 2024 ders dönemiyle de devam etmesi temennisini dile getirdi. Kendisinin de Fırat Üniversitesi mezunu olduğunu belirten Taşkın, Fırat Üniversitesi’nin kendisi için büyük bir mânâ taşıdığını, aidiyetinin ve ve vefasının daima devam edeceğini büyük bir heyecanla beyan etti. Fırat Üniversitesi’nin “Ulusallaşma, Ar-ge ve Teknoloji” alanındaki başarılı çalışmalarını daha çok artıracağına inandığını belirtti.

Taşkın, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız bu eğitim öğretim döneminde de Fırat Üniversitesi’nin güçlü akademik ve idari kadrosuyla bilimin ışığında ilerlerken ilimize, bölgemize ve ülkemize katkı sağlayacak projelerle anılması haberlerini tez zamanda duymak istediklerini belirtti.
Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, sonuç itibariyle üniversitemiz mensuplarının, öğrencilerimizin ve tüm halkımızın yeni akademik yılını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum, diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com