Ana Sayfa GÜNDEM 4 Ekim 2023 160 Görüntüleme

Türkiye Cumhuriyeti Yüzüncü Yılı Kutlama Konseri Gerçekleştirildi

Elâzığ’da düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti Yüzüncü Yılı Kutlama Konserinde Elazığlı Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı sahne aldı.

Elazığ’da Türkiye Cumhuriyeti Yüzüncü Yılı Kutlama Konseri düzenlendi.

Konserde Elazığlı Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı, Türk Halk Müziği Korosu ve Şef Zülküfhan Bozkurt, Elazığlılarla buluştu.

Elazığ Musiki Konservatuar Derneği Başkanı Hakan Çağlar, Türkiye Cumhuriyeti Yüzüncü Yılı Kutlama Konserinde emeği geçenlere teşekkür etti.Konserin ilk bölümünde Türk Halk Müziği Korusu ve Şef Zülküfhan Bozkurt sahne aldı.Daha sonra Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından Şef Zülküfhan Bozkurt’a plaket takdim edildi. Konserin ikinci bölümünde ise yediden yetmişe her kesimin hayranlıkla dinlediği Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı sevilen türkülerini Elazığlılar için seslendirdi.Konser programı sonunda, Elazığ Vali Yardımcısı Oltan Bayraktar tarafından sanatçı Esat Kabaklı’ya plaket takdim edildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com