Ana Sayfa GÜNDEM 6 Ekim 2023 313 Görüntüleme

Emzirme Haftası nedeni ile Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde etkinlik düzenlendi.

1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeni ile Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde etkinlik düzenlendi.

Bu kapsamda Fırat Üniversitesi Hastanesi Poliklinik girişinde stant kuruldu. Kurulan stantta hemşireler anne adaylarına anne sütünün önemi ve emzirme hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Fırat Üniversitesi Hastanesi Konferans Salonunda Emzirme Haftası nedeni ile bir eğitim sunumu gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen eğitime çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeni ile kurulan stantta konuşan Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, anne sütüne dikkat çekmek, emzirmenin önemini annelere aktarabilmek açısından ülkemizde 1-7 Ekim tarihlerinin her yıl Emzirme Haftası olarak kutlandığını söyledi. Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, 1-7 Ekim Emzirme Haftası etkinlikleri çerçevesinde Fırat Üniversitesi Hastanesi olarak annenleri bilgilendirmek, anne sütünün kendilerine önemini anlatmak açısından hastanede bir stant açtıklarını, bu stantta hemşirelerin anne adaylarına anne sütünün önemi ve emzirme hakkında bilgi verdiklerini söyledi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, yapılan bu önemli etkinlikten dolayı emeği geçenleri tebrik etti ve onlara teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com