Ana Sayfa GÜNDEM 10 Ekim 2023 392 Görüntüleme

İYİ PARTİ SİVRİCE KURUCU İLÇE BAŞKANI MUHAMMET ÖZDEMİR VE EKİBİ İSTİFA EDEREK ZAFER PARTİSİNE KATILDI

İyi parti Sivrice kurucu ilçe başkanı Muhammet Özdemir ve ekibi topluca istifa ederek Zafer Partisine katıldı

Seçimden sonra hız kesmeden çalışmalarına devam eden Zafer Partisi’ne diğer partilerden katılımlar devam ediyor.  Elazığ’da da Zafer Partisi büyümeye devam ediyor, İyi Partinin Kurucu Sivrice İlçe Başkanı Muhammet Özdemir ve ekibi topluca istifa ederek Zafer Partisi saflarına katıldı.

MUHAMET ÖZDEMİR: ”İYİ PARTİ’NİN NE YAPTIĞI KİMLERE HİZMET ETTİĞİ BELLİ DEĞİL”

İyi Parti Sivrice Kurucu İlçe başkanı ekibiyle birlikte Zafer Partisi İl Başkanlığına gelerek Zafer Partisi İl başkanı Onur Omrak’la görüştü. Muhammet Özdemir yaptığı açıklamada;

”Geldiğimiz süreçte gördük ki Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın öngördüğü her şey bir bir gerçekleşiyor. İyi partinin ne yaptığı kimlere hizmet ettiği belli değil, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve en büyük sorunumuz olarak ülkemizi istila eden kaçakların bir an önce ülkelerine geri dönmesi için Türk Milliyetçilerinin yeri Zafer Partisidir dedi.

ZAFER PARTİSİ İL BAŞKANI OMRAK: ”KUVÂ-İ MİLLİYE RUHUYLA ÇIKTIĞIMIZ BU SÜREÇTE BÜTÜN VATANSEVERLERİ PARTİMİZE DAVET EDİYORUZ.”

Özdemir ve ekibinin rozet töreninden ardından açıklamalarda bulunan Başkan Omrak;” Zafer Partisi çizgisini bozmadan yoluna devam etmektedir, Bir çok partiden partimize katılımlar olmaktadır. Elazığ’da gerçek siyaset milletimizin menfaatine olan siyasettir, Ve biz bunu ne yazık ki Elazığ’da göremiyoruz. Siyasetçiler çevresinin ve kendisinin menfaatini düşünüyor sadece.

Kuvâ-i Milliye ruhuyla çıktığımız bu süreçte bütün vatanseverleri partimize davet ediyoruz.Ülkemizin ve şehrimizin bozulan kültürünü,örfünü adetini Elazığlılara geri vereceğiz,yerel seçimlerde mutlak parolamız inanmaktır ve zafer inananların olacaktır” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com