Ana Sayfa GÜNDEM 15 Ekim 2023 94 Görüntüleme

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN EROL’A CEVAP!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un, Elazığ  Ak Parti  Kadın Kolları tarafından düzenlenen “Mahalle Buluşmaları” etkinliğine bürokratların ve kurum temsilcilerinin katılmasına tepki göstermesi üzerine Ak Parti kanadından cevap çok gecikmeden geldi.

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un iddialarına cevap verildi.

Konuyla ilgili yapılan  açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Partimizin bütün kademeleri şehrimizin sorunlarına duyarlı olduğu için zaman ve mekan fark etmeksizin durmadan çalışmaya devam ediyor. Bunu yaparken tabiki kurumlarımızla istişareye büyük önem veriyoruz. Daha önce Köy Buluşmaları adı altında gerçekleştirdiğimiz bu toplantıları zaman zaman Mahalle Buluşmaları adıyla sürdürüyoruz. Sayın Milletvekilinin kurum müdürleriyle vatandaşlarımızı buluşturup sorunlara daha hızlı çözüm üretme gayretimizi eleştirmesini yersiz ve anlamsız bulduğumuzu belirtmek isteriz. Şehrimiz adına bir şeyler yapmak isteyen her siyasetçi kamu kurumlarımızın değerli yöneticileriyle görüşebilir, saha çalışmalarına katılabilir ve gerekli bilgileri alabilir. Şehrimiz için bu daha faydalı olacaktır. Laf üretmek yerine hizmet üretme gayretinde olursak vatandaşlarımızın sorunlarına daha hızlı ve etkili çözümler bulabiliriz. Sayın Milletvekiline nacizane tavsiyemiz budur.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com