Ana Sayfa GÜNDEM 17 Ekim 2023 104 Görüntüleme

EVLİYAOĞLU ZİYARETLERİNİ YOĞUN BİR TEMPODA SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı, İş İnsanı Haydar Evliyaoğlu, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Evliyaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf, vatandaş ve STK ziyaretleri gerçekleştirdi.
Evliyaoğlu, Elazığ İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Fırat Canbay ve birlik üyelerini ziyaret ederek, sektör çalışmaları hakkında bilgiler aldı, birlik üyelerine bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
Belediye Başkan aday Adayı Haydar Evliyaoğlu yoğun geçen ziyaret programı çerçevesinde ayrıca, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş ve Yönetim Kurulu’nu, Elazığ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Sezer ve Yönetim Kurulunu, Elazığ Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Çiçek ve Yönetim Kurulu’nu ve iş insanları Aslan Çetin ile Volkan Çetin’ini ziyaret etti.

 

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ
Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Haydar Evliyaoğlu, gençlerle de yakından ilgilendi.
Fırat Üniversitesine ziyaret gerçekleştiren Evliyaoğlu, Mühendislik Fakültesi kantininde öğrencilerle bir araya geldi. Gençleri selamlayan Evliyaoğlu, kantinde bir süre oturarak gençlerin taleplerini ve önerilerini dinledi. Üniversite öğrencilerinin büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Aday Adayı Haydar Evliyaoğlu, gençlere tecrübelerini anlatarak eğitim ve öğretimlerinde başarılar diledi.

VATANDAŞLARIN YOĞUN İLGİSİYLE KARŞILANDI
Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Haydar Evliyaoğlu, seçim gezileri kapsamında Saray Camii çevresinde hizmet veren esnafları da ziyaret etti. Esnafları ve vatandaşları selamlayan Evliyaoğlu, yoğun ilgi gördü. Esnaflar ve vatandaşlarla hasbihal eden Evliyaoğlu, hayırlı işler dileyip, bol kazançlar temennisinde bulundu.
Evliyaoğlu daha sonra Tunceli eski milletvekili Palot Şaroğlu ve iş insanı Tolga Şaroğlu’nu ziyaret etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com