Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 18 Ekim 2023 117 Görüntüleme

AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

AK Parti Elazığ Milletekili Ejder Açıkkapı, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Muhtarlık müessesinin önemine dikkat çekerek ,muhtarların demokrasinin temel taşı olduğuna vurgu yapan Açıkkapı, “Başta Elazığ’ımız olmak üzere aziz vatanımızın her bir köşesinde vatandaşımızın huzur ve refahı için görev yapan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ejder Açıkkapı’nın 19 Ekim Muhtarlar günü mesajında ayrıca şu ifadeler yer alıyor:

19 Ekim, demokrasimizin temel taşlarından biri olan muhtarlarımızın günü…

Aziz şehrimiz ve güzel ülkemizde mahallelerimizin en ücra köşelerine kadar ulaşan, vatandaşlarımızın sorunlarını ilk elden dinleyen, devletimizle halkımız arasında köprü görevi gören muhtarlarımız, demokrasimizin en yerel seviyedeki tezahürüdür.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti hükümetlerinde muhtarlarımızın hak ettiği değeri görmesi ve onların daha etkili bir şekilde hizmet sunabilmesi adına  önemli adımlar atıldı.

Maddi ve manevi ölçekli çok sayıdaki düzenlemeyle muhtarlarımızın sosyal ve ekonomik anlamda daha rahat edebilmesi sağlanmış, onların mahallelerimize daha kaliteli hizmet sunmalarının önü açılmıştır.

Bu özel gün vesilesiyle; başta Elazığ’ımız olmak üzere aziz vatanımızın her bir köşesinde vatandaşımızın huzur ve refahı için görev yapan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor,  milletimize hizmet yolundaki tüm çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com