Ana Sayfa GÜNDEM 18 Ekim 2023 109 Görüntüleme

EVLİYAOĞLU, İSRAİL’İN GAZZE’DEKİ HASTANE SALDIRISINI KINADI

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Haydar Evliyoğlu, İsrail’in Gazze’deki hastaneye saldırısına sert tepki gösterdi.
Evliyaoğlu, yaptığı açıklamada, dünyanın gözü önünde İsrail’in gerçekleştirdiği bu saldırının vahşetin, zalimliğin son örneği olduğunu belirterek, “İsrail’in, Gazze’de içerisinde bebek, çocuk, kadın ve yaşlıların bulunduğu hastaneyi bombalamasını kınıyor, lanetliyoruz. Masum sivillerin sığındığı ve tedavi gördüğü bir hastaneyi bombalamak açık bir savaş suçudur. Tarih, İsrail’in işlediği bu insanlık suçunu asla unutmayacak ve affetmeyecektir. Tüm dünya bir araya gelerek derhal Gazze’de yaşanan vahşeti durdurmalı. Filistin’e yönelik bu insanlık dışı saldırı ve kuşatma bir an evvel sona ermelidir. Saldırılarda şehit olan Müslüman kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.” Dedi.

“DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ FİLİSTİN’İN YANINDADIR “

İsrail’in Gazze’de katliam gerçekleştirdiğini vurgulayan Evliyaoğlu, “Israrla tekrarlıyorum, Filistin bir devlettir. Filistinliler topraklarını savunmaktadır. İsrail katliam gerçekleştirmektedir. Devletimiz ve Milletimiz Filistin’in yanındadır. Bir sabah gelecek kardan aydınlık…” ifadesini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com