Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 19 Ekim 2023 127 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ KELEŞ’TEN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş Muhtarlar Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Keleş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

İnsan odaklı hizmet anlayışının icrasında, hem milleti, hem de devleti temsil gibi önemli bir sorumluluğu üstlenen, kamu ile vatandaş arasında köprü vazifesi gören demokrasimizin temel çekirdeği kıymetli Muhtarlarımız, köy ve mahallelerin ihtiyaç ve taleplerin tespiti noktasında önemli bir görevi üstlenmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanımız, muhtarlarımıza verdiği değer ve katkılarıyla, bu süreçte önemli bir rehberlik yapmıştır. Zat-ı allerinin liderliğinde, muhtarlarımızın yereldeki sorumlulukları daha da artarak, yerel yönetimler daha etkin hale gelmiştir.

En uzakta bulunan yerleşim yerlerine bile kamu hizmeti anlayışını taşıyarak hem sevinçte, hem de hüzünde halkımızın her daim yanında ve hizmetinde olmuş, devletimizin gücünü ve şefkat elini hissettirmişlerdir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır ve daha müreffeh yarınlar için, ülkemizin her bir köşesinde birbirinden önemli görevleri üstlenen muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com