Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 21 Ekim 2023 169 Görüntüleme

MHP TOPLANTISINDA ACI HABER

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Elazığ’da “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” programı kapsamında Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı düzenlendi.


MHP tarafından Elazığ’da düzenlenen bölge istişare toplantısına katılmak için Malatya’dan gelen Yeşilyurt İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Ufuk Atsız geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Düzenlenen toplantıya katılmak için Yeşilyurt İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Ufuk Atsız, program öncesi salon dışında kalp krizi geçirdi. Partililerin haber vermesi üzerine Atsız, olay yerine gelen ambulansla şehirde bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Atsız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Toplantı esnasında acı haberi gelen Atsız için dua edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com