Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 21 Ekim 2023 143 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ NAZIRLI, MUHTARLARLA BULUŞTU

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan ve dernek üyeleri bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı il genelinde ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Elazığ Muhtarlar Derneği üyeleri ile bir araya gelen Milletvekili Nazırlı, muhtarların taleplerini dinleyerek istişarelerde bulundu.

İstişare sonrası konuşan Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, Milletvekili Nazırlı’nın seçildiği günden bu yana kendilerini hep desteklediğini ifade ederek, ziyaretleri için teşekkür etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırıları kınayarak, sivillere yapılan saldırıların son bulmasını istediğini ifade etti.

Nazırlı, deprem sonrası konutların yapımının hızla devam ettiğini söyleyerek, en kısa sürede deprem konutlarını tamamlayarak hem vatandaşı hem muhtarı rahatlatacaklarını ifade etti.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com