Ana Sayfa GÜNDEM 22 Ekim 2023 126 Görüntüleme

RÖGAR KAPAĞI ÇALIŞMASINA SÜRÜCÜLERDEN TEPKİ GELDİ!

Malatya- Hankendi karayolu üzerinde açık rögar kapağı sürücülerde endişeye neden oluyor. Uzun yol trafiğinin yoğun olduğu yol üzerinde günlerdir etrafı dubalarla çevrilmiş rögar kapağının takılmaması özellikle gece yolculuk yapan sürücüler tarafından tepki alıyor.

Sürekli olarak bu yol güzergahını kullanmak zorunda olan sürücüler yapım çalışmasının bir an önce tamamlanarak yolun tamamen hizmete açılmasını istediklerini belirttiler.

Konuyla ilgili görüşme sağladığımız Hankendi Köyü sakinlerinden Hasan Bilge;

“Evimiz burda olduğu için her sabah bu istikamet üzerinden gidip akşam tekrardan aynı istikamet üzerinden dönüyoruz. Sabah yine az çok fark edilebiliyor ancak geceleri yol üzerindeki çukur ve dubalar çok fark edilemeyebiliyor. Burası kaç gündür bu halde. Defalarca kaza atlattık birçoğumuz. Altı üstü bir kapak takılacak ve onarımı yapılacak neden bu kadar uzaltıldı anlamış değiliz. ” ifadelerine yer verdi.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com