Ana Sayfa GÜNDEM 27 Ekim 2023 123 Görüntüleme

“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLAMAYA HAZIRLANIYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle, vatandaşa Elazığ Merkez ve 10 ilçe olmak üzere 100’er adet Türk bayrağı ve MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal’ın kaleme aldığı 100 kelimelik 100. Yıl mektubu dağıtıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle MHP Elazığ İl Başkanlı tarafından Elazığ Merkez ve 10 ilçe olmak üzere vatandaşa 100’er adet Türk bayrağı dağıtıldı. Ayrıca MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal’ın kaleme aldığı 100 kelimelik 100. Yıl mektubu da Elazığ merkez dahil olmak üzere tüm ilçelerdeki vatandaşlara taktim edildi.
Başkan Bal mektubunda;

TARİH BUNUN İSPATIDIR
“Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. 100 yıl önce temelleri atılmış olan Cumhuriyetimizin ne derece önem arz ettiğini son günlerde tekrar yaşayarak hatırlamaktayız. Türk ne kadar kuvvetlenirse; Müslüman da o kadar kuvvet kazanır. Tarih bunun ispatıdır.”

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ EBED-MÜDDET PAYİDAR KALACAK VE NİCE BİN YILLAR YAŞAYACAKTIR
“Merhum Başbuğumuzun belirttiği gibi: “Her kim Türk ve Atatürk düşmanıdır biliniz ki onlar Malazgirt’te, İstanbul’un Fethinde, Çanakkale’de ve İstiklal Harbinde mağlup ettiklerimizin Anadolu’da kalmış tohumlarıdır.” Türkiye Cumhuriyeti Devleti ebed-müddet payidar kalacak ve nice bin yıllar yaşayacaktır. Bilge Liderimiz Sayın Doktor Devlet BAHÇELİ Beyefendinin ifade ettiği gibi: “Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesi, Milli egemenliğin kimliği ve kilididir.” Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun. NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com