Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 29 Ekim 2023 95 Görüntüleme

CUMHURİYET KUPASI YÜZME TURNUVASI TAMAMLANDI

CUMHURİYET KUPASI YÜZME TURNUVASI TAMAMLANDI

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘100. Yıl Cumhuriyet Kupası Yüzme Turnuvası’ tamamlandı.

  1. Yıl Cumhuriyet Kupası Yüzme Turnuvası Olimpik Yüzme Havuzu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve 64 kadın 51 erkek olmak üzere toplam 115 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Dereceye giren sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirildi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren Yaptığı açıklamada, “ En başta Ulu Önder Atatürk, Silah Arkadaşları ve Aziz Şehitlerimiz sayesinde bugünlere geldik. Cumhuriyetimizin 100. Yılına ulaşmanın sevinci, gururu ve coşkusu içerisindeyiz ve daha nice yüzyıllara hep beraber ulaşacağız. Kıymetli gençlerimiz ve çocuklarımız Gençlik ve Spor ailesi olarak siz değerli hazinelerimizin yanındayız ve yanınızda olmaya her daim devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel birçok branşımız ile Cumhuriyet Kupası Turnuvaları düzenledik. Turnuvalarımıza katılan sporcularımız Cumhuriyet Kupası için mücadelede verdi. Bugün de 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Yüzme Turnuvasını gerçekleştirdik. Sporcularımıza ve antrenörlerimize aynı zamanda izlemeye gelen tüm seyircilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com