Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 1 Kasım 2023 78 Görüntüleme

‘ELAZIĞ BELEDİYESİ YÜZYILIN HAMLESİ ULUSLARARASI SATRANÇ TURNUVASI’ DEVAM EDİYOR

 

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen ve 28 Ekim tarihinde başlayan Yüzyılın Hamlesi Uluslararası Satranç Turnuvası yoğun ilgiyle devam ediyor.

Elazığ Belediyesi düzenlediği etkinlikler ve programlarla Elazığ’ın tanıtımına ve ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Elazığ’ın tanıtımı noktasında büyük öneme sahip olan, 28 Ekim’de start alan Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü ve Türkiye Yüzyılı teması ile gerçekleştirdiğimiz Elazığ Belediyesi Yüzyılın Hamlesi Uluslararası Satranç Turnuvası vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor.

Santranç sporcuları, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından farklı illerden görevlendirilen hakemler gözetiminde saatlerce mücadele ediyor.

Hem Elazığ’dan hem çevre illerden hem de farklı ülkelerden birçok kişiyi ağırlayan turnuva ile Elazığlı satranç sporcularının uluslararası mücadele tecrübesi kazanması beklenirken Elazığ ekonomisine ve tanıtımına da katkı sunması amaçlanıyor.

Rusya, İran, Azerbaycan ve Türkmenistan gibi ülkelerden şampiyon satranç sporcularının katıldığı turnuva, 2 Kasım tarihine kadar Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam edecek.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Cumhuriyetin 100. yıl dönümü ve Türkiye Yüzyılı teması ile gerçekleştirilen Elazığ Belediyesi Yüzyılın Hamlesi Uluslararası Satranç Turnuvası’nın Elazığlı satrançseverler için ve Elazığ’ın tanıtımı için çok önemli olduğunu söyleyen vatandaşlar, düzenlenen turnuva için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ına teşekkür ettiler.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “ELAZIĞ’IMIZIN TANITIMINA, EKONOMİSİNE VE SOSYAL YAŞAMINA KATKI SUNMAYI AMAÇLIYORUZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, düzenlenen dev organizasyon ile ilgili yaptığı açıklamada, “28 Ekim tarihinde start verdiğimiz 2 Kasım tarihinde son bulacak olan “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” ve “Türkiye Yüzyılı” teması ile düzenlediğimiz Yüzyılın Hamlesi Satranç Turnuvası Elazığlı hemşehrilerimizin teveccühü ile devam ediyor. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlediğimiz, farklı ülkelerden, komşu şehirlerden ve ilimizden katılımcıların katıldığı turnuva ile Elazığ’ımızın tanıtımına, ekonomisine ve sosyal yaşamına katkı sunmayı amaçlıyoruz. Düzenlediğimiz turnuva ile Elazığlı satranç sporcularımız uluslararası mücadele tecrübede kazanmış olacak.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com