Ana Sayfa GÜNDEM 2 Kasım 2023 319 Görüntüleme

EĞİTİMCİ-YAZAR GÜNAYDIN: “KİTABIN VERDİĞİ TARİFSİZ HUZURUN HER HÜCRENİZE İŞLENDİĞİ ALANLARDIR KİTAP FUARLARI”

Bu yıl 4.’sü düzenlenen Elazığ kitap fuarında kitapseverler ve sevilen yazarlar bir araya geldi. Günlerdir devam eden fuarda dolu dolu anlar yaşanırken katılımların önceki yıllara oranla arttığı görüldü.

Elazığ Belediyesi tarafından 4. sü düzenlenen kitap fuarına birçok yazar katılım sağladı. Fuarla ilgili duygularını  Harputtimes.com’a açıklayan Eğitimci- Yazar Mehmet Ali Günaydın, fuar alanın geçen yıldan daha kalabalık olduğunu ve yazarlar ile okurların kucaklaştığı bu tür etkinliklerde ailelerin ve çocuklarında katılımlarının yüksek olmasının mutluluk verici olduğunu dile getirdi.

Eğitimci Yazar Günaydın açıklamalarının devamında;

”Kitap fuarları, okurla kitabın buluştuğu, yazarla okuyucunun kucaklaştığı organizasyonlardır. Kitabın o efsunlu kokusunu doya doya içinize çekebildiğiniz, kitaba doyduğunuz alanlardır fuar alanları. Kitabın verdiği tarifsiz huzurun her hücrenize işlediği anlardır fuar anları. Kültür-sanat alanındaki en önemli etkinlik rahatlıkla diyebiliriz ki kitap fuarı etkinlikleridir. İşte Elazığ Kitap Fuarı tam da böyle bir havada geçiyor. Katılım önceki yıla göre bu yıl çok daha yüksek. Hem yayınevlerinin, hem yazarların hem de okurların ilgisi bu yıl daha fazla. Çocukların, gençlerin ve ailelerin ilgisinin yüksek olması ayrıca sevindirici bir durum. Şehrimizin her geçen gün daha da fazla okuyan bir şehre evrilmesi hepimiz adına mutluluk verici. Bu vesile ile fuar organizasyonunda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor ve hala kitap fuarına gelmeyen, fuarı ziyaret etmeyen, kitabın büyüsüne henüz kapılmamış olan hemşehrilerimizi sizin aracılığınızla fuara davet ediyorum.” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com