Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 4 Kasım 2023 1009 Görüntüleme

YAZIKONAK BELEDİYE BAŞKANI ÇADIRCI’YA ‘YILIN BELEDİYE BAŞKANI’ÖDÜLÜ

Göreve geldiği günden beri başarılı çalışmalara imza atan ve belde halkının sevgisini kazanan Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı’ya Yılın Belediye Başkanı Ödülü’ verildi.

Kent Başkan Dergisinin online olarak tüm Türkiye, tüm belediyeleri kapsayan online oylama neticesinde Yazıkonak Belde Başkanı Hatif Çadırcı en başarılı belediye başkanı ödülünü aldı.
BAŞKAN ÇADIRCI YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ
3 Kasım Cuma Günü Kayseri’de gerçekleşen ödül törenine Kent Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği Genel Başkanı Okan Geçgel’in yanısıra Kayseri İl Protokolü, Milletvekilleri ve Belediye başkanları katıldı. Geçgel’in açılış konuşmasını yaptıüğı törende Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı ”EN Başarılı Belediye Başkanı’ ödülünü aldı.
Törenin ardından yaptığı açıklamada duyduğu memnuniyeti dile getiren Çadırcı:” Belediyecilik bir ekip işidir. Her zaman söylediğim ve söyleyeceğim gibi, doğru ekip, doğruı strateji ve halka yönelik yatırım bizleri hem başarıya, hem de halkımızın sevgisine mazhar etmiştir. Ben Yazıkonak Belde Halkıma ve tüm Elazığlılara sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.  Bu başarı hepimizindir.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com