Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 5 Kasım 2023 278 Görüntüleme

ELAZIĞLI YAZARLAR “ KİTAP FUARLARINDA SON DERECE COŞKULU ANLAR YAŞANIYOR”

Elazığ Belediyesi tarafından 4. kez düzenlenen kitap fuarı büyük ilgi gördü. Belediye, öğrencilere kitap alabilmeleri için hediye çeki dağıttı. Fuara hem Elazığlı hemde Türkiye çapında ünlü birçok yazar katılım sağladı.

Okurların ve yazarların kitaplarla dolu dolu zaman geçirdiği kitap fuarında yer alan yazarlar, Elazığ’da yaşayan gençlerin okumaya aç olduklarını, gençlerin koşa koşa fuara geldiğini ve bunun mutluluk verici bir duygu olduğunu dile getirdiler.

Fuara katılım sağlayan Elazığlı Yazarlardan Hacı Ormanoğlu ve Erdal Çetinkaya Elazığ Belediyesi tarafından gelenekselleştirlen kitap fuarının okumayı seven okurlar ve yazarlar için güzel bir fırsat olduğunu dile getirdiler.

Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan Elazığlı Yazar Hacı Ormanoğlu, “Kitap fuarımıza yoğun bir ilgi var. Öncelikle Belediye Başkanımız ve tüm ekibe teşekkür ediyorum. Her geçen gün fuar daha da gelişiyor. Kendi bir eğitimci olarak, fuara olan ilgiden son derece mutluyum. Anneler, babalar, çocuklarınızı alıp gelin, kitap okuma alışkanlığı kazandırın. Kitapları kendileri seçsinler. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 50 bin öğrencinin buraya yönlendirilmesi bizi memnun ediyor. Onlara da teşekkür ediyoruz. Çocuklar kitapları satın alıyorlar ve inşallah hepsi okuyacaklardır.” şeklinde konuştu.

Fuar alanında coşkulu bir atmosferin yaşandığını belirten Elazığlı Yazar Erdal Çetinkaya ise, “İlk defa otobüsle geldiğimde üniversite öğrencilerinin koşarak fuara geldiğini gördüm ve bu beni çok mutlu etti. Öğrencilerimiz kitaplara büyük bir ilgi gösteriyorlar, fuarın içinde harika çalışmalar olduğunu gözlemliyorsunuz. Bu çalışmaların sonucunda tüm okullar fuara otobüslerle davet ediliyor. Malatya’dan gelen öğrencileri görmek bizi ayrıca mutlu etti. Coşkulu bir atmosfer içinde geçiyoruz. Bu noktada Belediye Başkanımız Şahin Şerif oğulları’na teşekkür ediyoruz. Konsey Başkanımız Av. Kadir Septioğlu’na da minnettarız, bize bu fırsatı sağladığı için. Kendi kitabımdan bahsedersem, arı ürünlerini tanıttığımız ve bu ürünlerin faydalarını anlattığım bir kitap. Okuyucularımız, tüm arı ürünlerini detaylı bir şekilde öğrenecekler.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com