Ana Sayfa GÜNDEM 6 Kasım 2023 95 Görüntüleme

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI KİTAP FUARINDA

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Kitap Fuarı’na gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şerifoğulları, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Elazığ Belediyesi tarafından 4’üncüsü düzenlenen Kitap Fuarı vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor.
Elazığlıların dilediği kitaplara ulaşabildiği ve yüzlerce yayınevinin yer aldığı Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı’nda ulusal ve yerel şair-yazarların imza ve söyleşi programları da belirli periyotlarda sürüyor.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde 4’üncüsü organize edilen Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı’nı ziyaret etti.
Fuara gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Şerifoğulları, öğrencilerin ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Yayınevi stantlarını gezip, yazarlarla sohbet eden Başkan Şerifoğulları daha sonra hatıra fotoğrafı çekindi.
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “VATANDAŞLARIMIZI KİTAP FUARI’MIZA BEKLİYORUZ”
Düzenlenen Kitap Fuarı’na gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bilgi üreten bir toplum olabilmek için kitap okumanın önemine dikkat çekti.
Başkan Şerifoğulları, “Kitap fuarları kitapseverleri bir araya getiren önemli organizasyonlardan biridir. Özellikle gençlerimizin, çocuklarımızın kitapla buluşmalarını sağlayan Kitap Fuarı’mız bu anlamda çok büyük önem taşımaktadır. Bilgi üreten bir toplum olmak ve Türkiye’yi çok daha ileri seviyelere taşımak istiyorsak daha çok okumalıyız. Çocuklarımıza ve gençlerimize okuma alışkanlığı kazandırmak ve ülkemizdeki okuma oranını üst seviyelere taşımak için bu fuarları önemsiyoruz. Hemşehrilerimizin Kitap Fuarı’na göstermiş oldukları yoğun ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Fuarımızı hala ziyaret etmeyen vatandaşlarımızı 5 Kasım tarihine kadar Kitap Fuarı’mıza bekliyoruz.” dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR
Düzenlenen Kitap Fuarı’nın şehrin kültürel zenginliğine katkı sağladığını söyleyen vatandaşlar Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.

“Şehrimizde düzenlenen bu Kitap Fuarı sayesinde çocuklarımızda ve ailelerinde kitap okuma bilinci oluşmaktadır. Buna vesile olan Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na çok teşekkür ederiz.”

“Fuarda dilediğimiz kitaplara ulaşabiliyoruz. Burada düzenlenen söyleşi ve imza programları ile sevdiğimiz ve yakından takip ettiğimiz şair ve yazarlarla bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Belediye Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Beklediğim bir fuardı.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com