Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 6 Kasım 2023 122 Görüntüleme

YASİN KAVAKLI GÜVEN TAZELEDİ

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, 4. olağan il kongresinde yeniden güven tazeledi. Kongre, Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu kongre salonunda gerçekleştirildi ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile diğer yetkililer de katılım gösterdi. Başkan Kavaklı, kongreye katılanlara şu sözlerle teşekkür etti:

“4. Olağan kongremizde bizleri yalnız bırakmayan sayın Genel Başkanımız Zekeriya Yapıcıoğlu’na, başkan yardımcılarımızdan Mahmut Şahin, Hasan Şahin, Hamdullah Tasalı’ya, bölgemizin kanaat önderlerinden M. Beşir Varol’a, ilimizin alimlerinden Molla Muhammed Çavlı, Molla Hacı Barman, Molla Zeki Özdemir, Molla Nurettin Kaya, Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Mv. Mahmut Nazırlı’nın Danışmanı Nurullah Evliyaoğlu’na, Ak Parti belediye başkan aday adayı Ramazan Gürgöze’ye, Har Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ak Parti belediye başkan aday adayı Haydar Evliyaoğlu’na, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ayhan Atlan ile mahallemizin değerli muhtarlarına teşekkür ederim. Ayrıca, kongremize katılamayan ancak iyi niyet ve temennilerini ileten davetlilere de teşekkür ederim.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com