Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 8 Kasım 2023 74 Görüntüleme

ELAZIĞ SAADET PARTİSİ KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ

 

 

Elazığ’da Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanlığı görevinde değişiklik yapılarak Başkan Züleyha Bahçecioğlu’nun yerine, Meral Sertdemir yeni başkan olarak atandı.

 

Meral Sertdemir, 1966 yılında Tunceli Pertek’te doğmuş ve eğitim hayatını aynı bölgede tamamlamıştır. Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği bölümünden 1988 yılında mezun olan Sertdemir, öğretmenlik kariyerine başlamış ve 28 Şubat Post Modern darbe girişimi sırasında uygulanan başörtüsü yasağı nedeniyle öğretmenlik görevinden istifa etmiştir. Halen aile şirketinde yönetici olarak görev yapmaktadır.

 

Meral Sertdemir, 1990-2023 yılları arasında Saadet Partisi’nde çeşitli kademelerde görevler üstlenmiştir.

 

Elazığ Saadet Partisi Kadın Kolları’nın yeni başkanı Meral Sertdemir, evli ve üç çocuk annesidir.

 

Bu değişiklikle birlikte, Saadet Partisi Kadın Kolları’nın Elazığ’da daha da etkili bir şekilde faaliyet göstermeye devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com