Ana Sayfa GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET 8 Kasım 2023 201 Görüntüleme

İYİ PARTİ İL BAŞKANI YAŞAR, MERAL AKŞENER İLE BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı olarak göreve başlayan Habip YAŞAR, İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER ile bugün Ankara’da bir araya geldi, Meclis grup toplantısına katıldı ve daha sonra Elazığ kamuoyuna ilk mesajını yayınladı:

Türk demokrasi ve siyasi hayatında, bütün engellemelere ve hukuksuzluklara rağmen milletimize yeni bir alternatif olarak yola çıkarak, milletimize umut olan ve kurulduğu 25 Ekim 2017 yılından bu yana Türk siyasetine güçlü, saygın ve etkili bir siyasi hareket olarak damga vuran, kurucular kurulu üyesi olduğum, her kademesinde görev yaptığım İYİ Parti’mizin 6 Kasım itibariyle Elazığ İl Başkanı olarak atanmış bulunuyorum. Genel Merkezimizin daveti üzerine bugün Gazi Meclisimizde İYİ Parti Meclis Grubu Toplantısına katılım sağladıktan sonra, Genel Merkezimizde Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’i ziyaret ederek şehrimiz ile alakalı gündemi ve önümüzdeki yerel seçim sürecini değerlendirdik. Teşkilat Başkanımız Sayın Buğra KAVUNCU’ya ziyaretimizde ise yeni teşekkül edecek il ve ilçe yönetim kurulları üzerinde istişarede bulunduk.


Ülkemizde, millete hizmet etmenin, halkın refahını yükseltmenin ve kalkınmasını sağlamanın en tabii ve en direk yolu siyaset makamıdır. Siyasi önceliğimiz ise “önce millet, önce memleket” inancıdır. Bu yüksek şuur ile milletimize karşı olan mesuliyetlerimiz düne göre daha büyüktür. İYİ Parti olarak görev ve sorumluluklarımızın farkındayız, bu yeni dönemde birlik ve beraberliğimizi perçinleyerek millete hizmet yarışında mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Dinamik, güçlü ve çalışkan bir ekip oluşturmanın kararlılığı ile bugünden yola çıkıyoruz. Aziz Milletimize hizmet etme ülküsünden sapmadan, güçlü ve mutlu Türkiye idealini gerçekleştirmek için; bizimle beraber olmak, siyaset yapmak isteyen herkese beraber çalışabileceğimizi buradan açıkça ilan ediyorum.
Bu vesileyle şahsımı Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde, İl Başkanlığı vazifesine yüksek olurlarıyla atamış olan başta kıymetli Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER Hanımefendiye, bu görev için şahsımı teklif eden Teşkilat Başkanımız Sayın Buğra KAVUNCU’ya, Başkanlık Divanı üyelerimize ve Teşkilat Başkanlığı Koordinatörümüz Sayın Erol KARAPINAR’a şükranlarımı sunuyorum.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com