Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 8 Kasım 2023 191 Görüntüleme

KENT KONSEYİ BAŞKANI SEPTİOĞLU’NDAN ‘ KÜRESEL TEHDİT, UYUŞTURUCU’ ADLI KONFERANS’A DAVET

Elazığ Kent Konseyi ev sahipliğinde Emekli Jandarma Kıdemli Albay Dr. Burhanettin Şenli konuşmacı olarak katılacağı “Küresel Tehdit Uyuşturucu” konulu konferans düzenlenecek.

Elazığ’da düzenlenecek olan “Küresel Tehdit Uyuşturucu” konulu konferansa herkesin gelmesi gerektiğini ifade eden Elazığ Kent Konseyi Başkanı Av. Rüstem Kadri Septioğlu, “Bağımlılıkla mücadelenin sadece tek bir kurumun görevi değil. Toplumsal yapının tüm paydaşlarının izleyeceği ortak bir çalışmayla ancak yok edilecek bir tehdittir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve aileri bu tehdide karşı uyarmak için Elazığ Kent Konseyi olarak 9 Kasım Perşembe günü saat 14.00’da Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde bulunan  konferans salonunda işin uzmanı Emekli Jandarma Kıdemli Albay Dr. Burhanettin Şenli hocamız bizimle olacaktır’’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com