Ana Sayfa GÜNDEM 9 Kasım 2023 69 Görüntüleme

Başkan Kangal’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Elazığ Deva Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Kangal, 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Kangal mesajında;

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adamış bir devlet adamı, vermiş olduğu istiklal mücadelesi ile Türk Milletinin kaderini ve tarihin akışını değiştiren şanlı bir komutandır . Milletimiz O’nun önderliğinde, tüm imkânsızlıklara ve zorluklara rağmen, dünya tarihinin en başarılı mücadelesi ile bağımsızlığını kazanmış ve Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır. Atatürk’ten devraldığımız bu değerli mirası geleceğe taşıyabilmek için yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmalıyız. O’na ve aziz hatırasına saygının gereği olarak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı tek yürek olmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85’üncü yılında bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyor, O’nun şahsında silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarımızı bir kez daha minnetle, saygıyla ve rahmetle anıyorum. “ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com