Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 10 Kasım 2023 103 Görüntüleme

Abdullah Çınar’dan İsrail ve Destekçileri için kapsamlı Boykot Çağrısı

 

Askon Elazığ Şube Başkanı Abdullah Çınar yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze’de çok büyük bir insanlık suçu işlediğini, İsrail’in saldırılarının soykırımdan daha beter bir vahşet olduğunu söyleyerek, ASKON Elazığ şubesi üyelerinin tamamının önceki dönemlerden İsrail ile gerçekleştirilen ticari anlaşmaların durdurulup sözleşmelerin fesih edildiğini ifade etti.

 

ABD başta olmak üzere Batılı ülkelerin bir kısmında faaliyet gösteren firmaların Filistinli çocukların ve kadınların,  masumların ve mazlumların çağrılarına kulak tıkayarak ve ticari faaliyetlerini destek mahiyetinde arttırarak İsrail’in Gazze’de işlediği suçlara destek verdiklerini ifade eden Çınar, ASKON olarak; İsrail’e açıkça desteğini açıklamaktan çekinmeyen, onlarla yardımlaşma ve dayanışma duygusu içinde olduğu alenen bilinen kurum, şirket ve ürünlere yönelik boykotlarını genişleterek sürdüreceğini belirtti.

 

İsrail’e destek veren ve yanında duran herkesin zulümlerin ortağı olduğunu vurgulayan Çınar;  “Katil İsrail’in Filistin’e Yaptığı Zulmün 15. Gününden İtibaren İsrail’e yaptığımız İhracatı durdurup, yapılan tüm ticari sözleşmeleri fesih ettik. Aynı zamanda Elazığ Askon Şubesi olarak İsrail İle alakalı gerekli tüm boykot çalışmalarını Elhamdulillah eksiksiz tüm üyelerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Buradan tüm üyelerimize aldıkları bu önemli karardan ve başlattıkları kapsamlı boykottan dolayı şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com