Ana Sayfa GÜNDEM, SİYASET 13 Kasım 2023 162 Görüntüleme

MHP’DE YEREL SEÇİM SÜRECİ BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi’nde seçim süreci başladı, adaylık başvuruları 13 Kasım-15 Aralık tarihlerinde alınacak.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yunus Bal konuya ilişkin yaptığı açıklamada sürece ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:

”31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Yerel Seçimler için, Milliyetçi Hareket Partisi Aday Adaylık başvurularımız, 13 Kasım Pazartesi başlamış olup, 15 Aralık Cuma günü sona erecektir.

“Vatan sevgisi, millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin en iyi gösterileceği zeminlerden birisi de hiç şüphesiz yerel yönetimlerdir.”    Dr.Devlet Bahçeli

Genel Başkanımızın sözünü şiar edinen, memleketinin dertleriyle dertlenen, meydana çıkıp bu yarışta bende varım diyen herkesin başvularını bekliyoruz. İnşallah bu süreç hepimiz için hayırlı olacaktır. Adaylık sürecinde aday adaylarımız birbirini rakibi olarak görmeyecek, partimizi büyütmek için, ilimize faydalı olmak için, kardeşlik hukuku içinde yarışarak, üç hilal sancağı dahada yukarı taşımak için mücadele edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aday Adaylık sürecimizin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, tüm aday adayı arkadaşlarımıza da canı gönülden başarılar diliyorum.

Rabbim bizleri mahçup etmesin..”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com