Ana Sayfa GÜNDEM 13 Kasım 2023 123 Görüntüleme

TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜSÜ ELAZIĞ’DAN

 

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen, Türkiye’nin En Güçlüsü Final Yarışması Ankara’da düzenlendi.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan “Türkiye’nin En Güçlüsü” şampiyonasına 31 ilden 100 kız 103 erkek olmak üzere toplam 203 sporcu katılım gösterdi. Şampiyonada ilimizi temsil etmek üzere ise 11 sporcu katıldı.

11 Kasım 2023 tarihinde Ankara’da yapılan “Türkiye’nin En güçlüsü” Yarışması Türkiye finallerinde yarışan 11 sporcumuzdan, Muhammet Akdağ, Türkiye 3’sü, Cennet Ağırtaş Türkiye 4’sü, Hamza Şekerci Türkiye 5’si, Ömer Arda Sazak Türkiye 6’sı oldu.

Elazığlı sporculardan Muhammet Akdağ, Cennet Ağırtaş ve Antrenörleri Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından İzmir’de yapılacak olan 10 günlük yüksek performans kamp Eğitimine davet edildiler.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Türkiye’nin En Güçlüsü Final Yarışmasına katılan Elazığlı sporcularımız bizleri bir kez daha gururlandırdı. Şampiyonaya katılan sporcularımız; Muhammet Akdağ, Türkiye 3’sü, Cennet Ağırtaş Türkiye 4’sü, Hamza Şekerci Türkiye 5’si, Ömer Arda Sazak Türkiye 6’sı olarak federasyon tarafından gerçekleştirilecek 10 günlük yüksek performans kamp Eğitimine davet edildiler. Sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com