Ana Sayfa GÜNDEM 14 Kasım 2023 141 Görüntüleme

VALİ TORMAN RIZAİYE VE SARAYATİK MAHALLELERİNDE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta   meydana gelen depremlerden etkilenerek birçok binanın hasar aldığı Elazığ’da yıkım çalışmaları devam ediyor.

Depremden etkilenen 10 bin 694 ağır hasarlı binanın yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Rızaiye ve Sarayatik Mahallelerinde devam eden yıkım çalışmaları yerinde inceledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Murat Okubay ile birlikte Rızaiye ve Sarayatik Mahallerine giden Vali Toraman, çalışmaları yerinde inceledi, vatandaşların taleplerini dinledi. Elazığ Valisi Dr. Toraman, Elazığ’da 6 Şubat depreminde ağır hasarlı olarak tespit edilen 10 bin 694 binadan 7 bin 286 yapının yıkım ve enkaz kaldırma çalışması tamamlandığını kaydetti. .

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com