Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 18 Kasım 2023 82 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ EROL: KONUTLAR HIZLA YAPILMASAYDI SONUÇ ’VAHİM’ OLURDU!

MİLLETVEKİLİ EROL: KONUTLAR HIZLA YAPILMASAYDI SONUÇ ’VAHİM’ OLURDU!

Milletvekili Gürsel Erol , deprem sonrası Elazığ’da Yemişlik bölgesinde yapımı devam eden TOKİ konutları inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

‘’ Eğer bu projeler hızlı bir şekilde yapılmamış olsaydı 6 Şubat Maraş depreminin Elazığ’da da sonucu çok vahim, çok can kaybımız olabilirdi‘’ diyen Vekil Erol, şöyle konuştu: ‘’Elazığ’da son 3 yıl içinde 25 bin konut yapıldı. Bu 25 bin konut içerisinde vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderilerek ikametgaha başladılar. Yeni yaşam alanları kurdular. TOKİ’nin konutları hem işleyiş, hem fiziksel hem de mimari olarak Elazığ’a ayrı bir değer kattı. Biz 2020 depreminden sonra konutların metrekareleriyle, oda sayılarıyla, yerleşim alanlarıyla ilgili eleştirilerimizi de gündeme getirmiştik ancak ilerleyen süreçte genelde TOKİ ve Çevre Bakanlığı bu önerilerimiz dikkate alarak yapıların daha da uygun şartlarda insanların yaşayabilecekleri alanlara çevirdiler.

Gerçekten her biri örnek gösterilmesi gereken projeler. CHP’nin bir Milletvekili olarak TOKİ’nin ve Çevre Bakanlığının bu projelerinin doğruluğunu bizzat yaşayarak ve yerinde tespit ettim. Eğer bu projeler hızlı bir şekilde yapılmamış olsaydı 6 Şubat Maraş depreminin Elazığ’da da sonucu çok vahim, çok can kaybımız olabilirdi. Bu anlamda hem TOKİ başkanımıza hem Çevre ve Şehircilik Bakanımıza hem de Elazığ’da TOKİ konutlarını yapan firma yetkililerine teşekkür ediyorum.’’

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com